Wednesday, August 6, 2008

Wana recomanda Aqvila


Ii gasiti aici.

Cele mai bune prajituri de casa (belive me, i know), muntele la 10 metri, top of the line conditii de cazare si entertainment, oamenii cei mai genuine draguti care exista in HORECA romaneasca (de la domnul de la receptie, doamnele care se ocupa cu amenajarea meselor, cele de la bar etc. De unde or fi picat, ma intreb. Cred ca sunt platite dupa cat de mult si sincer zambesc oaspetii in preajma lor). Da, m-am facut un elefant cat am stat la ei, dar nu imi pare rau deloc.
In Rucar Arges, langa Petrom faci dreapta si pe un drum forestier ajungi sus la vilele Aqvila. As vrea sa il intalnesc pe patron, sa vad cum arata un om din Romania care stie ca in spatele succesului oricarei afaceri e respectul infinit fata de cel care iti calca pragul. Felicitari!

Un mic inconvenient ar fi ca e deschis doar pentru turismul de afaceri. Dar cum teambuildinguri, teamlunch-uri, business weekends si alte din aceeasi familie se practica pe scara larga in Romania multinationalelor, e foarte posibil sa se iveasca ocazia de a ajunge aici.
Ian a promis ca vine cel putin o data la 3 luni. We'll see...

1 comment:

Gabriela Osmulichevici said...

Multumim pentru recomandari! Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va promitem servicii la fel de bune in continuare pentru fiecare eveniment al companiei O. desfasurat la Aqvila Club.

Cu stima,
Echipa Aqvila Club****