Friday, March 7, 2008

Best 5 moments that come to my mind

Din ciclul una buna, una rea..uite ca azi nu m-am mai trezit cu fata la cearsaf.
Posibile cauze.. Chocolate pancakes i had for breakfast? Faptul ca m-am trezit dupa 12PM ?(Larry, thanks for the remote working idea). Soarele de-afara care ma face sa sar din pijamas, sa iau bicicleta si sa fac o tura in parc pe langa lac?

Boon...asa ca in timp ce imi savurez cafeaua imi trece prin cap o retrospectiva a momentelor faine de le-am avut in ultima luna, an, deceniu, secol, nu neaparat intr-o ordine anume, sau categorisite intr-o personal/professional maniera, ci flashbacks care imi aduc un zambet fluture.
(Tocmai am vazut aseara episodul din Lost cu Charlie's best moments si cred ca m-a inspirat cumva)

So...nominalizate ar fi:

  1. Dimineata de dupa 1 mai, Vama Veche, o groaza de soare si niscaiva durere de cap:), nisip in par si prin toate buzunarele de la jeansi , dar cu cea mai faina senzatie de re-birth ever.

  2. Prima noapte in Tangier, dupa un fel de croaziera prin Gibraltar, un amestec de teama fata de lumea total necunoscuta in care intrasem fara sa ma fi pregatit intainte, miraj irezistibil al culorilor, mirosurilor diferite fata de tot ceea ce experimentasem inainte si o excesiva stimulare a imaginatiei (era chiar cu cateva zile dupa telenovela "jurnalistilor rapiti in Irak", si mi-a fost atat de usor sa ma transpun intr-o situatie asemanatoare:))

  3. O senzatie faina transmisa prin tranzitivitate...Cand ti-e tare dor de cineva, retraiesti imagini cu ea/el reflectandu-se in vitrinele pe langa care treci, si deodata te uiti in vitrina unei librarii si ii zaresti numele pe prima carte pe care iti cade privirea. Happy coincidence? Thx for that, O.

  4. Cand m-am pierdut cu totul de emotie...in momentul cand m-au declarat sefa de promotie. Nu ma asteptasem, si maretia cumva a momentului (vreo 250 de oameni in picioare aplaudandu-ma, unii dintre ei uimiti ca si mine, pentru ca ei stiau ca is prima la urcat pe mese si dansat:), profii care erau cu ochii pe mine, toata lumea asteptandu-se sa zic ceva teribil de inteligent) a facut sa nu imi mai dau seama ce trebuia sa zic in discursul ala. Stiu ca am spus un fel de poveste, nu am avut insa vreodata curajul sa revad caseta, cred ca am fost destul de ridicola:) (cine o aveti, pls nu ma tachinati cu ea, nu eram io).

  5. GETFM San Francisco last fall. Great people, high level in the organization, lots of exciting things to share and learn, got me thinking that i can, by any means, reach the top i wanna reach (maybe SF has this effect on people)

Acum ca m-am pornit au inceput sa vina avalanse de alte ganduri dragute, deci ideea e sa te pornesti cumva: minunatele escapade cu bacul in Lisabona, Marrakesh si Jamna el Fna cu cobrele dansande:), ziua in care l-am primit pe Nur, urcatul cu lanturi in Piatra Craiului, noptile albe cu Absinth din Stusie Bar, salsa parties in Kagan, Rainer plimbandu-ma cu Vespa prin Freiburg, cand am luat singurul 1 (cea mai mare nota in .de) la prof. Muller la Internet Oekonomie...

Ma gandeam acum ca insiruirea asta are si un scop util cumva, la o analiza sumara as putea de aici sa imi dau seama ce anume imi provoaca stari faine: nu e vorba de cine stie ce realizari profesionale (nu ca as avea cine stie cate, din vanitate as putea totusi enumera cateva) sau lucruri iesite din comun (tot mai am pe wishlist ideea cu bunjee jumpingul), cat lucruri simple, a caror aroma o adulmec cu mult timp dupa ce ele au trecut.

Inseamna ca nu ar trebui sa fie asa de greu sa fiu fericita, nu-i asa...

No comments: