Monday, July 14, 2008

Sunt zile

Sunt zile in care existenta ta se scurge fara a avea nici o legatura cu tine. Asisti pasiv la tot ce ti se intampla, nu iti dai seama prea bine daca ti se intampla tie, nu te impresioneaza nimic, e ca un serial din acelasi film pe care il vezi in fiecare zi. Stii cumva ca ai un rol in filmu asta, dar totul curge de la sine, nu trebuie sa spui multe replici si sa joci multe scene; stii ca maine iar o sa fii tu, speri doar ca vei avea ceva mai multa implicare in filmul asta.

Sunt zile in care astepti sa se intampla ceva. Bun, rau, orice numai sa te scuture putin din senzatia de semi-somnolenta in care lancezesti. Nu stii cand a inceput, cum a inceput, ce a declansat-o sau cum sa o faci sa plece. Stii doar ca vrei sa te trezesti cumva.

Sunt zile in care nu stii daca ploua afara, nu iti dai seama cum ai ajuns din punctul A in punctul B, nu reusesti sa retii nici una dintre fetzele pe care le-ai intalnit pe strada in ziua aia, ce ai mancat la pranz, daca ai mancat, incepi sa te intrebi ce rost are tot ce ti-ai planificat cu ardoare in ultimele luni si tot efortul pe care l-ai depus sa indeplinesti planurile.

Sunt zile in care nu iti pasa de ce zi e. Sau de ce zi vine maine si ce aduce.

O astfel de zi e azi.

No comments: