Tuesday, February 3, 2009

Linkuri

M-am gandit sa fac o lista cu linkurile pe care le accesez destul de regulat: fie cand imi beau cafeaua, cand vreau sa pierd niste timp, seara inainte sa adorm sau pur si simplu linkuri pe care odata ajungand din intamplare mai revin din cand in cand.

Astea imi vin in minte acum. How about you?

5 comments:

Anonymous said...

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml

O.

Anonymous said...

Desi nu sunt un impatimit al netului, accesez destul de des 2 site-uri:
1. www.wikipedia.org/ (ca niciodata nu le poti stii pe toate)
2.http://www.diclonius.ro-anime.net/ (aici probabil o sa ii placa Oanei-sau nu, ca e vorba de desenele copilariei - Sandy, Candy, oscar, etc...si se pun filmele cu traducere in ro usor-usor)
Si cand vreau sa mai traiesc nostalgic ma mai uit pe www.igu.ro/latrecut/ (probabil il stiti..imi aminteste pe perioada vietii in gare nu stiam deloc ce sunt alea griji)
Poate mai accesez si altele..dar banale si neimportante
C,

Anonymous said...

M-am uitat pe adresele tale Oana.
Cele cu excursii mi-au ramas la inima(mai ales cel cu M.Ursache).
In privinta altora, normal, "de gustibus non discutandum". Personal, blogurile ma deprima( de multe ori ma uit stramb la unii cum e ala cu "pitici". i-as recomanda un Diazepam, risca sa moara repede dupa parerea mea). Pe al tau il citesc din prietenie, mai ales ca stiu cine e in spatele lui si ca ii da aerul acesta de copilarie.
Poate ca sunt dur uneori in idei. Asta e stilul meu, sunt parerile mele. Mi se pare doar ca viata e prea afurisita si trebuie sa o "imblanzesti" uneori, sa o faci sa fie asa cum vrei tu.
C.

Wanna said...

wiki e biblia mea. recunosc. fara ea si google internetul probabil nu ar avea nici un sens. deci mare dreptate.
despre bloguri, stii cum e cu gustul? de exemplu io is innebunita dupa dulciuri, innebunita in sensu ca daca ar fi dupa mine in doua zile m-as face mama elefantilor, dar mai pun stop. deci ziceam ca tocmai amestecul de mirosuri si gusturi face viata frumoasa. Mai mananci un pic sarat, un pic piperat, mai dai si acru mai ales dupa mahmureala:)
Ei, mai citesc pe pitici, desi nu il aprob, dar ma amuza petnru ca vad regasindu-se acolo comportamente, mai citesc pe Aprilsea sa vad cum unii isi digera nefericirile, mai citesc pe altcineva sa vad cum isi traieste fericirea de o zi.
Cred ca fiecare blog e o particica din cineva, poate nu le aprobam pe toate, sau poate pe niciunele, dar cum ai zis tu C. e o bucata din ei in ele si prin gaura cheii prindem si noi ceva.

Anonymous said...

E exact ce spuneam cu cateva zile mai demult. Ca mananci si acu si dulce si sarat, mai mananci si la MCD, ca sa le cunosti pe toate si ca sa apreciezi mai mult ceea ce iti face placere
C.