Thursday, January 29, 2009

Ce pot ei sa faca si noi nu? Partie de ski in Centrul Comercial






Povesteam ceva mai devreme despre ceva ce m-a impresionat: o partie de ski intr-un centru comercial. Cand auzi asa ceva te astepti la o "fitza" de cativa metri, cu zapada artificiala si cateva fatuce si fatuci dandu-se interesanti pe acolo.

Ei bine...neahhh..e o partie cat se poate de profesionista, lunga (ca si comparatie, pentru cine cunoaste partia din Iasi: cea din MK e mai mare), are zapada adevarata, teleski profesionist, tele-snoboard, partie separata pentru sanii, iar oamenii sunt cat se poate de civilizati si chiar se dau pe bune. Si da....nu exista paltonari yeeeeeeeeeyy.Iarasi foarte bine e ca o partie fix la fel e si in Glasgow, la o ora si un pic de mine ..yuupiiiiiiiiiiiii.

Ma gandeam ce ar fi sa faca si in Bucuresti o partie de asta. Toata fitzosenia ar fi acolo, cu palton cu tot. Iar de aglomerat, nu vreau sa ma gandesc.

Am pus poze ca sa nu ziceti ca va pacalesc:)

4 comments:

Anonymous said...

Nu ne-ai pacalit niciodata....asa ca ultima afirmatie nu isi are rostul.Ai skiat si tu zano?

C.

Wanna said...

Io is mare snowboader, C. Mare ca mai mult e costumul de mine, si okelarii si masca. Bine, am mai progresat nitel...io zic ca stau binisor pe placa.
Nu m-am dat insa aici la MK, nu aveam echipamentul la mine. E adevarat ca puteam inchiria de acolo, dar eram imbracata intr-o fusta care abia imi acoperea fundul. Scotiana. (fusta)
Dar mi-e dor de zapada si de partie de nu mai poooooooooot.
Anu trecut am fost la Carlibaba si era o zapada de vreun metru. Ce super a fost!!!!

Anonymous said...

Si ii rup si aici capul anonimului care se semneaza cu litera nepotrivita.
Tati, stiu ca o sa se supere Oana, dar ai o personalitate asa frustrata ca sa nu o afisezi pe a ta?
Oana spunea ca vrea sa puna in spatele fiecarui mesaj un nume. Daca uneori nu poate, nu inseamna ca tu trebuie sa ii faci viata mai grea sau sa curci conversatia.
Te respect, dar te rog sa iti creezi propria identitate.
Pana la urma, Oana si-a pus "sufletul pe net". Hai sa i-l respectam cand vorbim cu ea.
C.

Wanna said...

Nanananaaaa......... ce imi place cand cineva se gandeste la sufletul meu;)