Friday, January 30, 2009

Spank me! Am mancat KFC

Cica is o anti-junk food: McD, Pizza Hut, KFC, Burger King....hate them all. Oi fi o mironisita? Might be si asta.
In principal urasc mirosul ala de ulei prajit a mia oara....brrr. Si sa fiu sincera, nici nu prea are ce sa imi placa: burgerii nu is cine stie ce gustosi, cartofi prajiti nu imi plac, pizza de la PH nu e la vatra si are un aluat gros cat palma. Singurul lucru care imi place e McFlurry de la McD, as manca toata ziua inghetata de aia...asa ca din cand in cand mai intru pe acolo.

Ei bine..azi treceam io prin fata pe la KFC cand mi-a facut cu ochiul un crispy strip asa de rau ca am intrat si mi-am luat o portie mare. Destul cat sa nu imi mai trebuiasca multa vreme. Si destul cat sa imi aminteasca de ce de fapt nu imi place KFC.
Dar oricum...ma mustra constiinta, mai ales ca habar nu am de ce am facut-o. Ma simt ca o Brigitte Bardot in haina de blana naturala. Sau poate uneori e bine din cand in cand sa ne incalcam "principiile" (nu e chiar un principiu totusi) pentru a ni le fundamenta mai bine tocmai prin antiteza? Ca si cum mai citesc din cand o carte proasta, tocmai pentru a aprecia si mai mult una buna...

6 comments:

Anonymous said...

Bad girl....Bad girl....
C.


ps: Fataaaaaa, eu nu suport fast food-ul....Ce te-a apucat fataaaaaa.

Wanna said...

Nice try. Dar nu esti C.

Anonymous said...

Ii rup capul lui ala care se semneaza drept C.
Sa isi vada fiecare de identitatea lui. Daca nu scriu nu inseamna ca am nevoie de inlocuitori.
Asa ca te rog anonimule, sa iti vezi de personalitatea ta. Sunt destule litere in alfabet si nu cred ca chiar C e cea care te identifica.
Si.."bravo si multumesc" Oana pentru "miros"
C.

Anonymous said...

Totusi ..hai sa si comentam , ca subiectul e interesant.
Sunt de acord cu tine. Trebuie sa cunosti in viata si raul pentru a aprecia binele.
Sa iti dau un exemplu legat de carti. Desi altii la varsta mea mi-ar recomanda altceva, eu prefer literatura "de liceu"-Tolstoi,Roger Martin du Gard, Hugo..etc.
Iar zilele trecute am citit la insistenta cuiva,ceva de J.Saramango.Castigator de Nobel pt literatura,uau....si totusi pentru mine,cel mai bun lucru din cartea aia a fost cand am citit "Sfarsit".
Si am putut sa revin la "literatura mea".
Fiecare are un sistem de valori propriu. Si sistemul asta de valori ti-l faci cunoscand ambele laturi. Iar uneori cand uiti realitatea, mai musti din rau(cum ai muscat tu din KFC-ul ala)si iti amintesti ce e binele.
Si ca final...ce te-a facut sa crezi ca sunt fetita?
C.

Wanna said...

Draga C. io pornisem de la inceput de la ideea ca esti baietel (in mintea mea isteata, facusem io un IP locator, gasisem localitatea ta si printr-un algoritm total Sherlock Holmes-ean te identificasem ca una dintre putinele persoane pe care le cunosc din localitatea respectiva si care stie si de blogul asta).
Se vede ca socoteala din capu meu si cea de aici nu prea coincid. Asa ca printr-o psohologie inversa am presupus ca daca nu esti baietelul ala, nu ai putea fi altul, ci musai o fetita:)))
Si recunosc ca m-a incitat si pe mine sa aflu cine esti. Bine, nu chiar incat sa nu pot dormi noaptea, dar destul incat sa imi chinui un pic memoria.
Dar mai astept io indicii si tot ma prind, intr-un sfarsit.
Despre carti, i totally agree.
Cand eram tanara, am incercat de vreo 20 de ori pe putin sa citesc Balzac. De cate ori treceam de pagina 5-8 ma apuca un somn teribil (numai la Matrix mai adormeam asa copios). Ei, si intr-un final mi-am dat seama ca adormitul e singurul efect pe care poate Balzac sa mi-l starneasca. Si ca sa imi revin la o stare de bine, puneam mana pe Rodica Ojog Brasoveanu (scrie politiste); io nu is mare fan de carti politiste, dar are femeia asta un stil literar de pur si simplu ma cuprindea cu totul in paginile ei, iesind de acolo revigorata, plina de energie, de buna dispozitie si cu gura pana la urechi.
Si mai am o vorba in viata: "Nu exista in lume bunaciuni ca rusoaicele da nici scriitori ca rusii". Cred ca daca undeva vreodata ar fi sa fac un top al scriitorilor, pe primul loc ar fi rusii, apoi celelalte locuri pana la 100 nu se acorda, iar apoi urmeaza englezii si nemtii. Ii iubesc pe Dostoievski, Tolstoi si mai ales pe Goncharov (cred ca una din cele mai faine carti scrise vreodata pe planeta asta, pe Marte, Venus sau oricare alta e "Oblomov"), cred ca rusii au un fel de a vedea viata care mi se potriveste tare fain.
Acuma..il citesc cu placere si pe Hesse, D.H. Lawrence, da ca rusii nu ajunge nici unu la mine.
Cat despre fake-ul de C., stai linistit(a) ca l-am dibuit si o sa urmeze o urecheala de rigoare.

Anonymous said...

UFFF!Nu ma mai joc asa, daca umblam cu de astea tehnologice..IP locator!! Bravo!! Ceva mai "de Ev mediu" nu puteai folosi, ca in cazul asta nu isi mai are rostul jocul de-a v-ati ascunselea!
Ai ghicit tu cine era incriminatul, dar mi-ai lasat loc de intors, ca in aceeasi fraza ai spus ca m-am casatorit in vara au in cealalta vara, pe cand fericitul eveniment a fost tocmai in vara 2006 - asa ca mi-am permis sa continui sarada(sper ca nu te-ai suparat). Singura mi-ai "permis". :P
Oricum, ma bucur pt perspicacitatea ta, dar data viitoare sa fie "fara arme ascunse"!
Si o faza comica: tocmai ti-a scris cineva care s-a semnat CC!!! Culmea, nu?
Te-am salutat,de la poalele unui munte...!
C.
-si sa nu uit:am primit mailul ala sima voi gandi la problema, desi dupa cum ti-am povestit mai de mult,e una tare delicata